Over mij…

Ik ben Martine van Veelen, 44 jaar. Ik ben in augustus 2021 voor mezelf begonnen als coach. Ik ben er graag voor kinderen in de knel; voor kinderen die zichzelf beter willen leren kennen; voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken; voor kinderen met faalangst; kortom: ik vind het fijn als ik kan helpen! Ook begeleid ik graag leerkrachten die ergens tegen aan lopen in hun groep. Dat kan en mag van alles zijn; mijn kracht ligt in het zoeken van de verbinding. Ik ben goed in het verstaanbaar maken van onverstaanbaar gedrag; in het begeleiden van zogeheten moeilijke groepen. Omdat ik analytisch sterk ben, kan ik ook begeleiding bieden bij cognitieve problemen zonder eerst allerlei toetsen te hoeven afnemen.

Ik heb ruim 20 jaar voor de klas gestaan; ik heb de meeste ervaring in groep 6 t/m 8; maar ik heb ook een aantal jaren voor groep 4 en/of 5 gestaan. Ik heb ervaring in zowel combinatiegroepen als in enkele groepen, op dit moment werk ik in groep 6 en groep 7. Ook heb ik gewerkt als intern begeleider en sociale vaardigheidstrainer. Mijn ervaring wil ik graag gebruiken in het begeleiden van kinderen die dat nodig hebben.

Ik heb naast mijn PABO- en kindercoach diploma ook een Master SEN gedrag- en begeleidingsspecialist. Ook heb ik cursussen gevolgd op het gebied van executieve functies, beelddenken en lateralisatie.

Mocht je meer willen weten: een intake en kennismaking is altijd gratis! We bespreken de hulpvraag en daarna maak ik een begeleidingsplan. Als ik denk dat ik niet de juiste hulp kan geven, dan laat ik dat weten. Aan de hand van het begeleidingsplan bepalen we ook het vervolg in de kosten. Je kunt me volgen of connecten op Linkedin, op Facebook en Instagram @coachindeklas of @Martine van Veelen.